Om Nofler

Hej/hi/
Jeg har oprindeligt købt domænenavnet nofler, fordi jeg syntes det danske sprog manglede et ord. Det gør det stadig, men det skal hedde noget andet end nofler.

Hvad er der der mangler? – Det er et positivt ord. Det er ligesom et andet ord der også mangler. Jeg kan være sulten, og når jeg har spist (tiltrækkeligt) så er jeg mæt. Men når jeg er tørstig og har drukket (tilstrækkeligt), hvad er jeg så ???

Det ord, jeg mener der mangler, er et ord som dækker den (potitive) oplevelse det er, at arbejde i fællesskab med at løse en opgave. Når gruppens fælles indsats opleves som noget, der går op i en højere enhed. Ikke sådan at forstå, at alle er enige om alt, men (måske især) når én i gruppen rejser et problem, og hele gruppen fanger problemet, bearbejder det og kommer med en løsning.
Dét er at “nofle” – Eller hvad det burde hedde. Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *